News & Press ReleasesPress Contacts

Investering

Rik i bilmarkedet

Det er gode muligheter til å gjøre seg rik i bilmarkedet, det er det ingen tvil om, og det er utvilsomt mange som gjorde det under den store Volkswagen-skandalen, og det er nok enda flere som vil gjøre det i fremtiden..

Dette er en enestående mulighet til og med for ubemidlede amatører og det vi snakker om her er naturligvis cfd handel. For å si det mildt så er cfd handel mulighetenes markedet og det aller mest spesielle med dette er at man ikke trenger å investere store summer for å tjene store summer. Det handler kort og godt om det som kalles for giring, og det betyr at man mangedoble verdien av handelen man inngår ved å gire den. Det betyr at man kan velge en giring på for eksempel 25x, og legger man 1.000 kroner i potten er handelen verdt 25.000 kroner!

Les mer om slik aksjehandel her.

Da sier det seg selv at man i løpet av svært kort tid kan gjøre det meget godt på finansmarkedet, men risikofritt er det langt i fra! Beløpet man skyter inn kan i løpet av minutter være borte hvis man har gjort en feil vurdering, og når saldoen er tømt er pengene borte - for godt.

Dette er altså ikke en tradisjonell måte å investere på hvor du kan sitte med aksjene til det snur igjen, og når du har krysset grensen du har satt for hva du kan akseptere av tap - ja, ta er pengene tapt.

Man skal derfor opparbeide seg erfaringer før man begynner med de større beløpene, og det er viktig at man følger med i verdensnyhetene. Man kan faktisk lykkes ganske godt med å være hissig på grøten i korte perioder og trade på nyhetene, men da må man jaggu være raskt ute i vendingene.

Kursene går opp og ned i et rasende tempo når nyheter slippes og selskaper presenteres sine kvartalstall, så her gjelder det å være årvåken fra start til mål!